В какви цветове да украсим елхата, ако искаме да имаме пари и късмет?

4
Правила според Фън Шуй
Правила според Фън Шуй

Всяка година преди Коледа украсяваме елхата.

Всеки сам избира в какви цветове да декорира дръвчето, според собствените си вкусове и предпочитания. Има хора, които залагат на по-изчистена визия и такива, за които е важно коледното дръвче да бъде отрупано с играчки и гирлянди в различни цветове.

Според Фън Шуй има няколко правила, които човек трябва да спазва, ако иска елхата да му донесе пари и късмет при следващата година, пише Актуално. В днешната статия ще разберете какви са те.

Какви цветове да изберем при украсяване на елхата?

Ако искате да имате много пари през годината, добре е да заложите на златисти и сребристи играчки за елха. Техният брой не бива да е много голям. Избирайте играчки със средни размери, те не трябва да са нито прекалено малки, нито твърде големи.

Към цялото това украшение може да добавите и някои и друг гирлянд за разкош, но отново не бива да прекалявате. В случай, че искате да подсилите процеса на забогатяване, можете да скриете банкнота или монета сред клоните на дръвче.

Хората, които искат да имат повече късмет и искрено вярват, че елхата ще им го донесе, е добре да изберат по-ярки цветове при декорирането. Топките в син, жълт и червен цвят са идеален избор. Колкото повече са те, толкова по-късметлийска ще бъде новата година.

Освен цветовете на играчките и останалата част от декорацията, трябва внимателно да се премисли и мястото, където ще бъде поставено коледното дръвче. Ако разполагате с просторна всекидневна, най-добре го позиционирайте в центъра на стаята. Важно е до елхата да има достъп от всяка една страна.

Украсете коледната елха с удоволствие и се радвайте на приятната обстановка, която сте успели да създадете в дома си!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари