Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Ужасът на пътя Русе - Силистра продължава

  • Автор: Давид Александров
  • Коментари: 16
16
Положението е повече от трагично! Не е нормално да пътуваш 1 час в участък от 5 км
Положението е повече от трагично! Не е нормално да пътуваш 1 час в участък от 5 км

Положението е повече от трагично! Не е нормално да пътуваш 1 час в участък от 5 км

Ужасът на пътя Русе - Силистра продължава, защото участъка не се използва по предназначение, а се изпращат там камионите да се редят за опашка на Дунав мост.

Снощи в 1:00 часа не можем да се приберем до Мартен, прибирайки се от София.

Нощем е нещо невъзможно. В лентата от КТМ до Русе имаше само камиони спрели за почивка, а в посока КТМ цареше пълен хаос. Снощи бяха излезли наведнъж около 8 камиона в лява лента, които няма къде да се приберат. Положението стана невъзможно, щяхме да се сбием с шофьорите. Дори когато успяхме да се промушим (понеже бяхме с малка кола), продължиха рязко да изкачат по няколко тежкотоварни автомобили.

Положението е повече от трагично, да минаваме всекидневно участък от 5 км за 1 час не е нормално. Имаше една единствена патрулка на КТМ, която по никакъв начин не реагира, не можели да се движат от поста си.

Областния ни управител не реагира на съобщенията ми.

Спешно трябва да се заговори за магистралата Русе - В. Търново, това трябва да е най-важната тема в НС и в никакъв случай да не говорим за половината участък, който да бъдеш готов до 2028 г.

Автор: Давид Александров
(Автор: Давид Александров - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    14
    до тировете
    Ферибота, през Босфора до Одеса, спря още когато минираха, морето около Украйна. тая линия не е възстановена още, оттогава насам е тоя трафик през Русе. Това няма да се промени до края на войната. Контрата е в нашите безхаберници, заспали и продажни КАТ.
  • 10
    13
    Гневна
    Истината е, че трябва да работят всички гишета на моста, а не само едно да обслужва пътуващите. В неделя с лек автомобил чакахме повече по час на българска територия, за да ни видят личните карти. Работата на гранична полиция е абсурдна!!! Не един мост, сто и един моста да са, с този "работещ" персонал, пак такива ще са опашките!!! Накарайте Гранична полиция да работи, а не да си разхождат з.... те къде ли не. Абсурдно е при н-броя гишета да работи само по 1 за леки и 1 за товарни МПС.
  • 6
    12
    Тировете
    Днес минах покрай опашката от тирове. Голямата част са Турски, на втора място по брой Украински. Значително по-малко са Румънските и Българските. Турците и Украинците могат да ползват Черно море за превоз, не ние да плащаме милиарди за пътища ...
  • -6
    11
    Eаплодисменти
    Хора тези тираджии имат тахографи като им свърше работното време трябва да спре за пауза 9 часа най малко.ана опашката се чака 15 часа.на пътя ще неще остава за пауза.ави бързате за вкъщи аман да не отървете вечерята,ракийното време.а помислихте ли кой ги докарва тези стоки които обличате,пиете,ядете,!!!нали ви е хубаво така.???а защо вместо да ги жалите,ги плюете тези хорица.не е ли по добре да им помагате,да правите толеранси,да им давате предимство.амо то какво разбира магаре от компот???😢😢😢👏👏👏
  • -3
    10
    Брей въх въх
    Ей оправихте транспорта бре ами сега дайте да оправим парламента правителството...хайде дя кадясте бре умници.ако ги няма тези хорица дето си пилеят живота заради това на вас да вие готино в къщи.а те по пътищата зима сняг,лято жега ,дъжд,на 2 квадрата място живеят.те са много доволни от този живот.капути сте вие неблагодарници такива ейй само за себе си мислете нав да ви е хубаво.ето за това сме на такова дередже.няма оправия няма и да има капути
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари