Установиха каква е световната средна дължина на члена

1
Изневярата при силния пол увеличава възможността за инфаркт четири пъти, за жените е здравословно
Изневярата при силния пол увеличава възможността за инфаркт четири пъти, за жените е здравословно

Темата за отношенията между мъжа и жената привличат внимание на учените от векове. Съмнителното в повечето случаи не е самата тема, а методите, по които е изследвана – ограничен контингент хора, удобно зададени въпроси. Но ето няколко нови факти, върху които също може да се замисли човек, предава lenta.ru.

Оказва се, че е супер да правиш секс при включен климатик, защото прохладата се явява природен афродизиак. Също така сексът се явява ефективен начин за борба с камъни в бъбреците.

Според изследване бракът е станал по-крепък и продължителен, защото в хода на еволюцията човешкият нос е престанал да възприема половите феромони на други хора. Именно това е позволило на Homo sapiens установи моногамията като начин на живот.

За полигамията учените признават, че е по-опасна за сърцето на мъжа, защото води до четири пъти по-голям риск от развитието на исхимична болест на сърцето и инфаркт, ако ги сравним с моногамните мъже. В същото време обаче за жените полигамията се оказва здравословна!

За статия на годината за връзката между мъжа и жената пък претендира материал на британски учени, които са представили най-мащабното, според тях, и обективно изследване на дължината на половия член на мъжа. На база събраните данни станало ясно, че в отпуснато състояние средната стойност на дължината на мъжкия полов орган е 9,16 сантиметра, а във възбудено състояние става 13,12 сантиметра.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- На времето имахме безплатно образование и безплатна медицина!
- Е, нищо де, сега поне имаме безплатна работа!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари