Украинки в хотел: Скумрията е риба за бедни, не сме дошли тук, за да работим

49
Тези претенции отправяли бежанки от Украйна, настанени в хотел в периферията на Кърджали
Тези претенции отправяли бежанки от Украйна, настанени в хотел в периферията на Кърджали

Скумрията е риба за бедни. Плюс това много мирише. Чаршафите ни трябва да се сменят на два дни

Тези претенции отправяли бежанки от Украйна, настанени в хотел в периферията на Кърджали, споделиха запознати със случващото се в мястото за настаняване, чийто собственик преди месеци позираше усмихнат пред медии, че е дал подслон на бегълци от войната, предаде 24rodopi.com

Не сме дошли тук, за да работим“, пък отсякла друга гражданка на Украйна при анкета дали желае да ѝ бъде търсено място на трудовия пазар в региона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    58
    SilverPatrik
    Много си тъп българино! Тези боклуци идват тук на почивка, на безплатна почивка. Има пострадали, но има и немалко, които се възползват и идват на безплатна почивка. Други са дошли с проститутки за да изкарат пари. Вече видях няколко бели украинки на места където години пътувайки нямаше или ако имаше бяха циганки ! Много сте тъпи и затова и сте такива големи предатели и дупедавци. Затова никога няма да се промени нищо с такива полуграмотни цървули
  • 9
    57
    Ебт-същия
    Като не им харесва в България-прав им път! Или в Германия и САЩ и Англия или обратно към Украйна!!! Това е мнението на мнозинството от нашия български народ!!! Хубаво че бе пуснато видео, където украинска проста фуста казва, че българите са си прости цигани и много мързеливи биле и ЕС им давала парите а не България! Иначе някакъв глупак българин пак ще каже че това е фейк и лъжа!!! Путин е прав да защитава своята Русия!Даже закъсня с атаката си! И жали украинците, защото са братски народ и утре пак трябва да живеят заедно след като изгони или унищожи фашистите!
  • 3
    56
    Трипъл Т
    Като не им харесва да си ходят в Украйна тъпачките!
  • -12
    55
    До Стоян
    Чудно е как може така елементарно да се оставите да ви манипулират с фалшиви новини от агенция "Една жена каза в тролея"! Другият вариант е да сте жалки копейкаджийски тролчета, които са част от кремлинската фалшива пропаганда! И в двата случая много ми е жал за вас!
  • 26
    54
    Стоян
    ТЕПЪРВА ЩЕ РАЗБЕРАТ НЯКОИ ХОРА,КОИТО ВЪЗХВАЛЯВАТ УКРАИНЦИТЕ КАКВА НАПАСТ СА ВСЪЩНОСТ ТЕ.НЕКА НА ВСИЧКИ Е ЯСНО,ЧЕ ПОЧТИ ВСИЧКИ СЕ ЗАНИМАВАТ С НАРКОТИЦИ,ПРОСТИТУЦИЯ,ИЗМАМИ И ВСЕВЪЗМОЖНИ ДРУГИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!ГОЛЯМА НАПАСТ СА
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари