Продават ли украинците дарените от България генератори в OLX?

2

Машината е купена от магазин „Практикер“ в Русе

Бензиновият генератор за продан в украинския OLX „подпали” мрежата в България.

В сайта за онлайн продажби OLX украинец продава чисто нов бензинов генератор, купен в България, срещу 20 000 гривни или 984 лева.

Обявата върви със снимки на генератора, на една от които е и фактурата за машината, от която се вижда, че е купена от магазин „Практикер“ - Русе на 6 ноември 2022 година. Може да видите самата обява - https://www.olx.ua - Генератор DAEWOO.

Това става категорично ясно от факта, че според приложената към обявата фактура, устройството е закупено на 6 ноември м.г. и то от магазин „Практикер” в Русе,

Един от участниците в кампанията за закупуване на генератори Лазар Радков опровергава информацията, че продаваният генератор е свързан с тяхната дарителска кампания :

"Не позволявайте да ви манипулират! Вчера сума хора ми пратиха поста на некакъв чичо, който качил скрийншот, че се продават генератори в украинският OLX и заключил, че са от дарените от България. И всички повярвали. Видели гаранционна карта от 06.22.2022 г и че някакъв генератор е закупен в Русе и веднага решили, че е бил дарен. А че Манол Пейков стартира неговата кампания в КРАЯ на ноември и преди декември генератори не е пращал - това няма значение. Това, че с Ангел купихме нашите генератори януари месец и ги дарихме тогава - също няма значение. Това, че никой от нас нито е купувал генератори от Русе, нито е пращал подобен модел към Украйна - също няма значение".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    17
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Русоид ли е , клъцни му ташаците и го пусни да пасе трева в сибирските полета!
  • 0
    16
    Бай х..уй
    Оная свиня Манол ще занесе още
  • -3
    15
    Перко
    А пък ние няма да събираме повече капачки!!!
  • 8
    14
    Грую
    Чудя се вече кои са повече - троловете или рибите, които им се хващат. А има и едни , които са най-много и се наричат чугунени глави...
  • 4
    13
    su
    Доста украински тираджии пазаруват от Русе. Не се филмирайте така от някакъв генератое.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари