Ученик от МГ „Баба Тонка” – Русе е избран за Президент на Република България

4

Йовчо Донев от 12 „б” клас на МГ „Баба Тонка” – Русе е избран за Президент на Р България в инициативата „Мениджър за един ден 2015”.  Той ще отпътува за столицата, където ще присъства на официалното откриване на събитието.

Джуниър Ачийвмънт България организира за четиринадесети пореден път инициативата „Мениджър за един ден“. Тази година събитието ще се проведе на 23 март 2015 г., в хотел „Шератон“, гр. София.

Ученици от цялата страна отново ще преживеят един реален работен ден във фирми, държавни и общински институции. Освен, че предлага възможности за ефективна професионална ориентация, за много от младите хора това преживяване остава незабравим спомен за цял живот и е първа стъпка в тяхната успешна реализация на все по-конкурентния пазар на труда.

За първи път тази година, в рамките на инициативата „Мениджър за един ден“, ще се проведе и форум „Професиите на бъдещето“, на който лектори ще бъдат мениджъри от топ организации в България. Те ще споделят тенденциите за развитие на професиите в техните области и ще коментират новите изискванията и предизвикателства пред бъдещите кандидат служители.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари