Участник се размина на косъм със 100-те хиляди лева в "Стани богат"

5
Журналистът Любомир Лазаров се отказа на последния въпрос, но със знанията и ерудицията си, си тръгна със сумата от 50 000 лева
Журналистът Любомир Лазаров се отказа на последния въпрос, но със знанията и ерудицията си, си тръгна със сумата от 50 000 лева Снимка: bTV / стоп кадър

Журналистът Любомир Лазаров се отказа на последния въпрос, но със знанията и ерудицията си, си тръгна със сумата от 50 000 лева

Исторически момент в „Стани богат“ - участник отвори последния 15-и въпрос в най-обичаната игра за знание в света. Това се случва в едва втория сезон, откакто играта е в ефира на bTV и за трети път в 22-годишната и история у нас.

Участникът Любомир Лазаров се отказа на последния въпрос, но със знанията и ерудицията си, си тръгна със сумата от 50 000 лева.

Въпросът за 100 000 лева беше: На коя държава принадлежи единственото национално знаме с различни лицева и обратна страна? Възможностите за отговор бяха: Либерия, Парагвай, Пакистан или Либерия.

Той маркира отговор: Либерия, а верният беше Парагвай.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари