ЦСКА почете в Русе паметта на загиналия Венци

4
Това се случи ден преди тренировка на клуба в Русе
Това се случи ден преди тренировка на клуба в Русе Снимка: Facebook

Това се случи ден преди тренировка на клуба в Русе

ЦСКА почете паметта на трагично загиналия талант на Дунав (Русе) - Венцеслав Георгиев, който беше убит от мълния по време на тренировка на стадиона на "драконите" миналата година през август, информира Topsport.

"Армейците" са на лагер в крайдунавския град и се подготвят за съботния сблъсък с Лудогорец. При загуба - разградчани официално ще си гарантират титлата за 13-и пореден път.

След петъчната си тренировката, футболистите на ЦСКА и треньорът Стамен Белчев разговаряха с бащата и сестрата на момчето и им подариха спортни артикули на отбора, като казаха, че винаги ще има място за тях на новия дом на "червените" в "Борисовата градина".

Оказа се, че малкият Венци е фен на ЦСКА и малко след трагичния инцидент от клуба отново почетоха паметта му, като сложиха фланелка с неговото име и №10 на резервната скамейка по време на мач с Берое.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    фен
    Е да ама ЦСКА са от София и почти всичките им играчи са чужденци.
  • 6
    1
    Русенка
    Човешка постъпка и така е правилно! Има още живи и нормални хора в този град! 👍👍👍👍👍👍👍
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари