Това е шофьорът на автобуса-убиец

3
Бежанецът от Сирия бе арестуван по обед днес в Първомай
Бежанецът от Сирия бе арестуван по обед днес в Първомай

Бежанецът от Сирия бе арестуван по обед днес в Първомай

Все още няма данни за имената на двамата задържани, ясно е само, че самите те са сирийски бежанци.

Бежанецът от Сирия, за когото се счита, че е шофирал натъпкания с мигранти бус, прегазил и убил двама полицаи в Бургас, бе арестуван по обед днес в Първомай. От полицията още не са обявили официално името на избягалия веднага след удара в патрулния автомобил на Йордан Илиев и Атанас Градев, но е известно, че той е бил със статут на хуманитарен бежанец. Неясно остава как е стигнал до Първомай за толкова кратко време, пише Флагман.бг.

Другият каналджия – съучастник на този от снимката, бе арестуван много кратко след убийството. На двамата предстои да им бъдат повдигнати обвинения и по всичко към този момент личи, че ще бъде използвана цялата строгост на закона.

В хода на продължаващото дори сега разследване е установено още, че 47-те бежанци, натоварени в автобуса, са пресекли границата ни в района на Малко Търново. От там са стигнали до местността Пейково, която се намира в землището на с. Стоилово и са се качили на автобуса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    2
    БЪЛГАРИН
    Мангали мазни.
  • 24
    1
    Bfgdr
    Твърда ръка и мноооого бой!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари