Топлинен удар и алкохол погубили учителката в Приморско

1
Разследващи са категорични, че по тялото не са открити никакви следи от насилие
Разследващи са категорични, че по тялото не са открити никакви следи от насилие Снимка: Facebook

Разследващи са категорични, че по тялото не са открити никакви следи от насилие

Топлинен удар в комбинация с употреба на сериозно количество алкохол най-вероятно са причина за смъртта на 33-годишната учителка Адриана от Пазарджик, открита мъртва в Приморско.

Това е предварителното заключение на съдебните медици, които след аутопсията на жената са взели хистологични и кръвни проби. Чрез хистологичните ще трябва да се установи конкретната причина за смъртта, а кръвните ще дадат отговор за наличие на алкохол или наркотици в кръвта на жената, пише 24 ЧАСА.

Трупът на учителката е открит на 23 август в собствения ѝ автомобил, паркиран на ул."Лагуна", близо до Северния плаж в Приморско. Колата била заключена, тялото силно разложено, което предполага, че е стояло в колата 3-4 дни преди да бъде открито. Тези августовски дни бяха изключително горещи.

Красивата учителка започва да се издирва след сигнал в полицията от нейната майка. Жената обяснила, че дъщеря ѝ, която тръгнала на почивка в Несебър, не си вдига телефона и е в неизвестност.

Адриана е открита по бански в колата си. Има данни, че същата сутрин е била на плаж, както и че преди да издъхне е изпила не малко количество алкохол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    14
    Шошо
    Боже,на всяка крачка простаци.Пълно с простаци,няма ли хора с нормален речник?P
  • 2
    13
    Сандра
    Тази млада жена е починала....може ли толкова гадни коментари да правите ? Нищо човешко ли не остана в нас?
  • -14
    12
    до тъпанарите 2, 6 и тем...
    Познавах я, лека и пръст на Адриана, и беше антиваксерка! Това, че сте братчета и сестричета на Дънинг или на Крюгер вече е повече от ясно!
  • 10
    11
    # 9
    От посолство-ТО спряха ли да ви подхвърлят пиринчени центове, че не можете да си платите вече абонамента?
  • 5
    10
    До 9:
    На майка ти путката, бейб! Имам пари – угаждам си! Мога да си позволя да си платя VPN – плащам си го! И да, уважавам идеите на „Възраждане“! А теб мога да те ваксинирам безплатно директно в ануса, 'щото вижда се, че в като те „зелено-сертифицираха“ и „ваксинираха“ в мозъка, явно не ти е помогнало! Аре ся, ебавай си дрипата майна!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари