ТИР се преобърна в канавка край Симитли

0

Шофьорът е в болница

Катастрофа стана снощи на АМ “Струма“. ТИР "Мерцедес" с прикачено ремарке се обърна тази нощ между Благоевград и Симитли. Водачът е транспортиран до МБАЛ - Благоевград с охлузвания и натъртвания, предаде БГНЕС.

Пътният инцидент е станал малко преди полунощ.

На плавна дясна крива товарният автомобил се удря в дясната мантинела, след това в лявата, къса я излиза от пътя и се обръща на лявата си страна в канавка на около 3 метра под пътя. На водача или му е прилошало, или е заспал. Инцидентът става при мокра пътна настилка.

Движението по АМ “Струма“ в посока Симитли при 103-и километър се осъществява нормално, самокатастрофиралият автомобил е извън пътя.

Това е вторият инцидент с ТИР на АМ "Струма" край Благоевград. В четвъртък, към 6.00 часа, товарен автомобил "Волво" спука гума, завъртя се и блокира за шест часа "Струма" при 86-ти километър, но в платното за Дупница и София.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари