Тийнейджъри стреляха по градски автобус в Пловдив

0
За щастие няма пострадали, бързо са установени извършителите
За щастие няма пострадали, бързо са установени извършителите

За щастие няма пострадали, бързо са установени извършителите

Отново стрелба по автобус от градския транспорт на Пловдив, предава БНТ.

За щастие няма пострадали, бързо са установени извършителите – две непълнолетни момчета.

В ранния следобед тийнейджърите стреляли от апартамент с въздушен пистолет по преминаващ наблизо автобус от градския транспорт. Колата с номер 26 се движила към спирка до Математическата гимназия на града, когато е прострелян предният панорамен прозорец.

Стъклото е спукано, а в близост до рейса е открита и сачмата от въздушното оръжие, разказа управителят на фирмата Костадин Тотков.

В този момент в автобуса е имало малко хора, шофьорът е силно уплашен. Подобни инциденти не са редки, за последно преди два месеца отново край училище е бил обстрелван автобус на същата фирма. Атаките по коли на градския транспорт са и с камъни, и въздушни оръжия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари