The North Face – Защо да изберете продукти от тази американска марка за туристическа екипировка?

0
The North Face превърна идеята за екипировка в моден стандарт
The North Face превърна идеята за екипировка в моден стандарт

В свят, воден все повече от адаптивност и комфорт, функционалното туристическо облекло за спортове на открито се радва на забележително възраждане като водеща модна тенденция. От устойчиви на атмосферни влияния пухени якета, през спортни суичъри, до стилни зимни апрески - вдъхновените от туристическа екипировка облекла предлагат широка гама от възможности за стилизиране в различни визии. Ако има марка, която безспорно да е една от най-известните в света на туризма и зимните спортове, то това е The North Face. Много от продуктите на марката са придобили култов статус в градската мода и ги комбинираме не само със спортно облекло, но и в модерни градски визии. Вижте кои са те и защо да ги изберете!

Какво прави The North Face Пионер на Приключенията и Градския Стил?

Трудно е да си представим мода за открито и техническо функционално облекло без The North Face. През 60-те години на миналия век The North Face започва да спонсорира експедиции до някои от най-отдалечените, почти напълно недокоснати кътчета на земята. Кръстен на северната стена на Half Dome в Йосемити, калифорнийският гигант на открито дефинира дизайна, материалите и технологиите, които определят тенденцията в облеклото на открито и технологиите днес.

Фокусирайки се върху полезността, The North Face превърна идеята за екипировка в моден стандарт, като предлага широка гама от продукти, които не само осигуряват невероятна функционалност и защита, но и се вписват перфектно в ежедневието, без да компрометират комфорта. Така марката привлича не само любителите на приключенията, но и онези, които ценят качеството и стила в градската среда.

Марката е известна с иновативните си технологии и издръжливи материали, които я правят предпочитан избор за хора, които обичат предизвикателствата. The North Face предлага високоефективно ежедневно облекло, ски облекло, чанти, обувки, якета с многослойна GORE-TEX обвивка, и известното Nuptse пухено яке, проектирано през 1992 г., което предлага актуален дизайн и до днес. Този култов модел, както и други модели якета и разнообразие от дрехи, обувки и аксесоари можете да откриете, като потърсите The North Face на Answear.bg.

Защо всеки носи The North Face яке?

Независимо дали в планината или в града – когато топ модели и световноизвестни звезди избират да са на топло през зимата, те залагат на пухено яке за истински планински катерачи – The North Face. Култовата марка за открито пусна модела Nuptse, кръстен на планина близо до връх Еверест, създавайки истински бестселър.

Пухеното яке, пълно със сертифициран пух от етични източници, е не само изключително функционално и леко, но също така се превърна в истинско модно изявление. Моделът се предлага в къс вариант, предпочитан от младите дами, и в ретро версия от 1996 г., която впечатлява със свежи цветове, като лилаво и зелено, подходящи за впечатляващ градски стайлинг. Брилянтна е възможността за модерна комбинация на пухено яке The North Face с романтични и закачливи рокли и поли, както и елегантни обувки на висок ток. Вече никога няма да Ви е студено с рокля през зимата! И най-доброто от всичко - инвестицията си заслужава, защото тази класика ще продължи повече от един зимен сезон като модна тенденция, а висококачествените материали няма да Ви изоставят дълго време.

Кои други продукти The North Face да изберете?

Освен култовото зимно яке The Nort Face, много актуални за есента и пролетта са поларените горнища и суичърите. Носете широк черен полар с черни дънки с широки крачоли и го допълнете със стилни обувки на ток за небрежна градска визия.

Сред природата можете да комбинирате със спортни обувки The North Face или актуалните трекинг сандали на марката за лятото.

С цветните чанти от The North Face гарантирано ще поставите акцент не само в планинското, но и в ежедневното облекло и ще съхраните перфектно всичките си вещи, без да се притеснявате от променящото се време.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари