Тейлър Суифт оглави британската класация за албуми

0
Европейското турне на изпълнителката повиши интереса към последните ѝ песни
Европейското турне на изпълнителката повиши интереса към последните ѝ песни Снимка: Taylor Swift / Facebook

Европейското турне на изпълнителката повиши интереса към последните ѝ песни

Тейлър Суифт се завърна начело на британската класация за албуми с The Tortured Poets Department, съобщи на сайта си официалната компания, която следи продажбите и съставя чартовете.

На 9 май започна европейската част от световното турне Eras на певицата Eras, което допълнително повиши интереса към последните ѝ песни. Суифт изнесе концерти в Париж, днес е третият ѝ концерт в Стокхолм, след което в края на месец май ще се изяви пред почитателите си в Лисабон.

Второто място в британския чарт за албуми е за американската рок група "Кингс ъв Лиън", която дебютира в подреждането тази седмица с продукцията Can We Please Have Fun. Това е деветият студиен албум на бандата, като успява да се изкачи до най-високото място в подреждането, пише БТА.

Третата позиция е за Дуа Липа и новият ѝ албум Radical Optimism, който миналата седмица оглавяваше британското подреждане. Тя обаче отстъпи на Тейлър Суифт челната позиция в чарта.

В челната петица място намира рапърът Гъна с продукцията си One of Wun, който дебютира тази седмица в британското подреждане за албуми.

Уикенд е на пета позиция в класацията с The Highlights.

Американската певица Сабрина Карпентър с хита си Еsрrеssо е на върха на британската класация за сингли. Хозиър е на второто място в чарта с Тоо Sweet. Третата позиция е за Шабузи с А Bar Song (Tipsy).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари