Търсят шофьори за градския транспорт в Русе

3
"Общински транспорт Русе" организира и курсове за водачи на тролейбуси
"Общински транспорт Русе" организира и курсове за водачи на тролейбуси Снимка: Dunavmost

"Общински транспорт Русе" организира и курсове за водачи на тролейбуси

Във връзка с увеличаването на автопарка и разширяването на дейността на дружеството, "Общински транспорт Русе" ЕАД търси шофьори на автобуси и тролейбуси.

Желаещите следва да са със завършено средно образование, да притежават шофьорска книжка категория D/D 103 (за водачите на тролейбус) и да имат минимум 3-годишен професионален опит като шофьори. Други необходими документи са карта за професионална компетентност за превоз на пътници и удостоверение за психологическа годност, съобщиха от Община Русе.

Предимство за кандидатите е добрата организираност, дисциплина и отговорност.

„Общински Транспорт Русе” организира курсове за автобусни и тролейбусни шофьори. Те ще бъдат за сметка на дружеството – след подписване на договор за придобиване на квалификация според Кодекса на труда. Изискванията към кандидатите са да са със завършено средно образование, да имат свидетелство за управление на МПС категория С, минимум от 2 години и да са психически здрави.

Повече информация ще получите на тел. 0895022402.

Автобиографии могат да се изпращат на [email protected] или [email protected]

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    14
    София
    А в София какви заплати дава кметицата на техните шофьори от градския транспорт ? Интересно е за сравнение. Или София е на Луната , а не е в България. Всъщност Русе няма нужда от градски транспорт , защото всеки гражданин на града има по две или три коли и се хвали с това. За какъв му е на град Русе , градът на милионерите , обществен транспорт ?
  • 4
    13
    До Тролбусната фирма
    Земайте Пената,нашето велик кмет за шоферлайнен на тролбус,тамън ла усети убаво и цялостно всенародната любов дет стои от всички,и споменават майка му с убаво и вълбоки чувства. Да не пропусна,че Пената ако кара тролбус ще инспектира обективно и безпристрастно работата по Рузчукските улици. По-здрави за Пената нашия вожд.
  • 7
    12
    Изненадааа
    Ама в Русито и тролеии ли имало? Едно малко градче, успешно бомбардирано от некадърно управление. Арабски примат попаднал в цивилизована Юроп.
  • 10
    11
    русенец
    С оглед на състоянието на русенските улици, не е ли някак си по-логично да търсите булдозеристи и трактористи за шофьори в градския транспорт, а не професионални шофьори?
  • 10
    10
    Гражданин
    Поредното пропадане на Русе.Пънчо,омитай се и ти и крадливата ти и некадърна шайка.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари