Таня Петрова: Служебният кабинет е вдигнал заплатите на някои чиновници

0
Увеличение има и при областните управи, заяви журналистът
Увеличение има и при областните управи, заяви журналистът Видео: NOVA

Увеличение има и при областните управи, заяви журналистът

"Кабинетът "Главчев" е гласувал допълнителни промени в Наредбата за заплатите в администрацията, които ще доведат до нов ръст във възнагражденията на част от чиновниците. Увеличение има и при областните управи, където по-рано имаше протести". Темата коментира журналистът от „Сега“ Таня Петрова, цитирана от NOVA.

"Част от парите се разпределят по вече одобрената от кабинета "Денков" схема за вдигане на заплатите във всички министерства, но други се отпускат извънредно, посочи журналистът. Ръстът при областните администрации ще бъде много по-сериозен спрямо гласувания от правителството на Денков", допълни Петрова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Читател
    Иначе невзрачният чиновник, ИФ днес премиер на държавата ни,ще работи до последния час за оня субект,който го назначи на този пост.Държавни чиновници,общински чиновници,стотиците хиляди от другите ведомства служители,ромската общност,цялата тази армия,работи за една партия, за един индивид,който на 9-юни ще каже,пак ви бих и на тези избори.
  • 7
    1
    Bъпрос
    Затова ли не отпуснаха на всички пенсионери Великденски Нямат наяждане ,затова драпат да са ,,народни представители"цял живот на готова хранилка
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари