Свидетелка на трагедията в Сливен: Беше наистина ужасна картина!

1

Кола помете жена и се вряза в стълб на магазин

Възрастна продавачка на зеленчуци бе убита от лек автомобил този следобед в Сливен, след като се врязъл в стълб на магазин. Инцидентът е станал около 15:00 часа на булевард „Стефан Стамболов“ на спирката на квартал „Българка“. Автомобилът е притиснал жената, която е починала на място, информира БНР.

Според информацията на полицията водачът на автомобила губи управление, преминава през градинката, навлиза в зоната на велоалеята и пешеходната зона и удря 86-годишната жена. Други пострадали няма. Свидетел на инцидента става Мая Иванова, която преминава по отсрещната алея.

Обръщайки се видях автомобил, който беше прелетял през градинката, през пътеката за колоездачи, през тротоара се беше забил и беше ударил човек в стълба на самия магазин, на самата сграда. Събралите се хора веднага се стекоха и преместиха колата, но за съжаление, то се и виждаше, че най-вероятно жената беше починала на място.

Иванова каза, че по чудо няма други пострадали при инцидента.

На спирката имаше страшно много хора. Майки с деца, с колички, малки дечица, преминаващи хора, търговци. От двете страни на улицата имаше толкова много хора, които станаха свидетел на това нещо. Наистина, наистина ужасна картина беше.

Водачът е изпробван за употреба на наркотици и алкохол. Пробите са отрицателни.

Извършен е оглед. По случая е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари