Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква в Южна Африка

1
Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши
Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши

Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши

Църковен пастор бе съден в Южна Африка, защото отрязал ръцете на крадец с мачете, пише „Дейли стар“, предаде БГНЕС.

През март 29-годишният Думисани Махланга е заловен на територията на църква в предградието Емалахлени и обвинен в кражба на акумулатор. Мъжът твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши, охраняващи храма. Те започнали да стрелят в краката му, а след това извикали предстоятеля на храма, 58-годишния Соломон Мланга. Свещеникът, въоръжен с мачете, пристигнал с кола със сина си. Заповядал на енориаши и на сина му да хванат Мланга здраво и след това да му отрежат ръцете. „Молех го да ми остави поне една ръка. Но той каза, че приятелите ми трябва да видят какво ще стане, ако откраднат от него“, споделя осакатеният.

Мланга каза, че след случилото пасторът и неговите съучастници просто са си тръгнали, оставяйки го да кърви. В същото време потърпевшият твърди, че не е откраднал акумулатора, а просто решил да мине по пряк път през територията на църквата, защото бързал за среща с приятел.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    1
    Alf
    Това не е пастор а сатана
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари