Сватба на хоризонта в "Игри на волята"!

0

Мис България Теодора Мудева каза "Да" на своя приятел Румен Радев

Новината за годежа съобщи съименникът на президента и 7-кратен републикански шампион по джудо, публикувайки снимки на щастливата двойка и крещящата от радост Теди.

Звездната двойка получи стотици поздравления и благопожелания, като сред най-известните имена се открояваха Евгения Джаферович, Златка Димитрова, Денислава от настоящия сезон на риалити шоуто, Веси Бонева, Мирела Илиева от предишния сезон на формата и самите продуценти на предаването, които написаха: "Разделени в "Игри на волята, но заедно в живота! Честито".

Dunvsamost желае силна и непоколебима любов, доверие и много щастливи мигове на Теди и Румен!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Крис
    Тая съм я плющял в задния двор. Тезгяха й е перфектен - иска го до дъно!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари