Сузанита: Спътниците на Кристиан са били надрусани с райски газ

0
Певицата се обяви против райския газ и сподели какво е причинил на нейни познати
Певицата се обяви против райския газ и сподели какво е причинил на нейни познати

Другите, явно надрусани, са го подтикнали да кара бързо, казва изпълнителката, която е израснала с покойния 21-годишен младеж

"Кристиан не пие, нито се дрогира. Познавам го от дете. Компанията, с която е бил във фаталната нощ, обаче е била надрусана с райски газ. Именно заради това най-вероятно са го накарали да шофира с бясна скорост."

Това разкри пред "България Днес" певицата Сузанита по повод трагедията, която преди дни разтърси Пловдив. В малките часове на 13 май джип, управляван от Кристиан Екмекчия с повече от 150 км/ч, навлиза в разделителната ивица между двете платна на булевард и се блъска последователно в няколко големи дървета. В катастрофата на място живота си губи шофьорът, 21-годишният Кристиан, и неговата половинка Теодора. На задната седалка е друга двойка, която се спасява, но е с опасност за живота.

"Ще ми липсваш, приятелю. Горе ще пеем заедно отново", казва още певицата, която е израснала със загиналия в тежката катастрофа.

"Познавах го отлично. Семейството му го е възпитало. Никога не е имал проблеми. Е, обичаше високите скорости, но винаги е бил разумен. В главата ми изникват хиляди въпроси - как се е стигнало дотам. Малко веселие в колата и мъка до живот", казва още Сузанита.

Заради поредната жертва на пътя вследствие на употребата на райски газ певицата апелира той да се забрани. Ако не стане, изпълнителката е готова да се вдигне на бунт. И да организира протести.

"Утре в колата може да е моето дете или пък вашето. Хора, които обичаме. Трябва да станем по-разумни", зове Сузанита и дава за пример какви трайни увреждания може да доведе използването на райски газ.

"Имам приятели, които тотално са глухи заради дишането му. Други пък им изтръпват крайниците. Трети имат паник атаки и тревожност. Опасно е много. Наистина", казва още Сузанита.

"В момента се работи по всички версии. Дали шофьорът, който загина, е употребил някаква субстанция, било тя райски газ, няма как да знаем на този етап. При положение че лицата са починали, експертизите ще станат доста по-бавно, отколкото ако се вземат проби от живи лица. Кога ще са готови резултатите от изследванията, не е ясно."

Това казаха от кабинета на окръжния прокурор на Пловдив Ваня Христева. Едно обаче е ясно и то е, че изследванията няма как да докажат наличието на райски газ в кръвта на Екмекчиян.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    хахах
    "Познавах го отлично. Семейството му го е възпитало. Никога не е имал проблеми. Е, обичаше високите скорости, но винаги е бил разумен. В главата ми изникват хиляди въпроси - как се е стигнало дотам. Малко веселие в колата и мъка до живот", казва още Сузанита. Тая патка не знае дори поговорката - малко кеф - цял живот умрял
  • 3
    7
    до 6
    ПеПеруга, кое е малкото ДПС ? За ДайБългария ли говориш, оня ДеБелия ЙОрист с мазните кафенца и свирките, които въртя на ДеБелян ? Ако за тях говориш, може. Щото кои са надупените пудели, видяха всички.
  • 1
    6
    До 5
    Пропусна един от основните причинители на опростачването на две поколения - Славчо Учиндолски и компания. Ето, пак са опънали шатричка Има Такива Негодници на най-видното място пред Съда и точат лиги за парламент и за Европа. Има ли още балъци да наливат на малкото ДПС?
  • 12
    5
    Сюзън
    С извинение, но циганизацията през последните 600 години си казва думата. То не бяха кючеци, гюбеци , чалги и простотии.
  • 2
    4
    Пффф
    Ша ма сфинявати ама "Ефектът обикновено продължава между 30 секунди" източник Wikipedia. Та .. как може да бъдеш надрусан с райски газ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари