Стоян Михалев: Целта на Бойко Борисов е да влизаме от избори в избори

0
Депутатът от „Демократична България” коментира и скандала с кодовете от машините
Депутатът от „Демократична България” коментира и скандала с кодовете от машините Видео: NOVA

Депутатът от „Демократична България” коментира и скандала с кодовете от машините

Депутатът от „Демократична БългарияСтоян Михалев заяви в студиото на „На Фокус” по NOVA, че големият интерес на Бойко Борисов е да „влизаме от избори в избори”.

Целта на ГЕРБ, ДПС и БСП е да демотивират хората максимално да гласуват. Най-пагубното е Борисов да се завърне. Тези окови, които се разпаднаха, бързо могат да се върнат”, поясни той.

За скандала с кодовете от машините:

От „Демократична България предложихме да се въведат така наречените преброителни центрове. Това означава, че Регионалните избирателни комисии ще преминат в по-централни избирателски комисии”, уточни Михалев.

Първият ред на парламента, където е групата на ГЕРБ, е представена от ренегати, които са напуснали ДСБ. Тези, които са създали ГЕРБ, са най-отзад. Представяте ли се какво унижение””, коментира още депутатът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари