Стоил Цицелков: Цената на купения вот се вдига, 50 лева вече са малко

0
Темата за купуването на гласове коментира и Тихомир Безлов
Темата за купуването на гласове коментира и Тихомир Безлов Видео: NOVA

Темата за купуването на гласове коментира и Тихомир Безлов

"Цената на вота вдига, 50 лева вече са малко." Това каза Стоил Цицелков, член на Обществения съвет на ЦИК и представител на Обединение за честни избори, в „Твоят ден“ по NOVA NEWS.

Той смята, че контролираният вот е най-големият проблем по време на избори. Експертът посочи, че с купуване на гласове се занимават предимно хора от криминалния контингент.

Експертът по сигурност Тихомир Безлов заяви, че т.нар. рискови секции продължават да бъдат такива. Той смята, че корпоративния вот е сериозен проблем.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари