Стойко Сакалиев: Днес е ВЕЛИКДЕН за моето семейство!

0
Администраторът на ЦСКА стана баща за втори път
Администраторът на ЦСКА стана баща за втори път Снимка: Стойко Сакалиев / Facebook

Администраторът на ЦСКА стана баща за втори път

Бившият национал по футбол и настоящ администратор на ЦСКА Стойко Сакалиев е посрещнал на бял свят своето второ дете. 45-годишният любимец на "червените" фенове стана баща на момиченце, родено тази сутрин в 6:10 ч. в столична болница.

Новината за раждането бе съобщена от самите родители в социалните мрежи, където те са получили множество поздравления от близки, приятели и фенове.

"Здравейте, Армейци !!! Днес е ВЕЛИКДЕН за моето семейство.Сутрина в 6:10 на 10/05/2024 се роди нашата прекрасна дъщеря САВЕЛИЯ!!! Благодарим на целия екип от БОЛНИЦА "ШЕЙНОВО"!!! Благодаря ти, обич!!! Ти си ВЕЛИК ЧОВЕК!!!", написа щастливият баща.

Щастливата майка е Габриела, с която Стойко е в дългогодишна връзка. Малката Славея е второ дете за Сакалиев, който има и 18-годишна дъщеря Людмила от предишен брак.

Стойко Сакалиев е роден на 25 март 1979 г. в Бургас. Футболната му кариера преминава през отборите на Нефтохимик, ЦСКА, Локомотив (София), Литекс, Черноморец и Спартак (Варна). След края на активната си дейност, той се насочва към треньорската професия, а през 2021 г. поема поста администратор на ЦСКА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    ..........
    Голяма новина!!!!!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари