Стефан Димитров: Оставам министър до указ на президента

0
Димитров коментира, че нападките срещу него са станали твърде лични и са надхвърлили границата на нормалното
Димитров коментира, че нападките срещу него са станали твърде лични и са надхвърлили границата на нормалното Снимка: БНТ

Димитров коментира, че нападките срещу него са станали твърде лични и са надхвърлили границата на нормалното

Аз съм дипломат, а не политик и няма да участвам в предизборни кампании. Това коментира пред журналисти служебният външен министър Стефан Димитров. Той заяви, че ще остане на поста си, докато президентът Румен Радев не подпише указ за освобождаването му, предаде БГНЕС.

"Досега мълчах по определени причини, за спазване на коректност и за да не нагнетявам напрежението. Аз не съм политик, аз съм дипломат. Аз съм за случаите, в които трябва да се намира решение при възможно най-добрия начин. Очевидно са се получили някакви недоразумения в комуникацията между мен и премиера. Телефонът на един посланик е 24 часа включен, аз разполагам с три телефона, тоест това за мен не е проблем, въпросът е в комуникацията между нас".

Димитров коментира, че нападките срещу него са станали твърде лични и са надхвърлили границата на нормалното.

"Аз не участвам в предизборни кампании, няма и да участвам. Цял живот съм бил в поприще, което няма нищо общо".

Министърът е категоричен, че няма смекчаване на българската позиция по отношение на Украйна или конфликта между Израел и Иран.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари