Станислав Балабанов: Ще видите Слави Трифонов съвсем скоро

0
Това коментира той след като бе изтеглен жребият в ЦИК
Това коментира той след като бе изтеглен жребият в ЦИК Снимка: БГНЕС

Това коментира той след като бе изтеглен жребият в ЦИК

За нас винаги номер 1 са били българските граждани. Това каза пред журналисти Станислав Балабанов от ИТН, след като жребият в ЦИК отреди партията да се яви на предстоящите избори 2 в 1 под номер 1, предаде репортер на "Фокус".

Той подчерта, че никога не е вярвал в нумерологията.

"Никога не съм вярвал в нумерологията или в числата, или във врачуването, но видимо това е добър знак. За нас винаги номер 1 са били българските граждани. Демократичното оръжие у тях се нарича избори. Надявам се всичко, което ни се случи в последните 9 месеца, да е ясно отражение за гражданите и те да излязат да гласуват", каза Балабанов.

"Бяхме първи, видимо се връщаме там, откъдето се връщаме – всичко е в ръцете на гражданите – те са номер едно, те ще отсъдят и всички ще понесат заслуженото си точно след месец“, категоричен е той.

Балабанов увери, че Слави Трифонов е много добре и допълни: "Ще го видите съвсем скоро“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Браво, 1!
    Присъединявам се към молитвата. И всичките му маймуняци, пудели на ДПС за най-мокрите поръчки. Изродите имат от най-големите грехове за страната ни - необратимо опростачване на две поколения българи. Към това си прибавиха и приноса за унищожаване на всеки опит за демократични промени. За съжаление това ни е националният материал - 80% безнадеждно увредени, стари и млади.
  • -6
    1
    Българин
    Дано да го "видим" в затворен ковчег разпадащия се боклук депесарски! АМИН!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари