Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Спомен за стария кей в Русе

23

Някога беше прохладно тук и имаше студена бира и риба на поносими цени.

Някой тук се запознаха, а други се разделиха.

Автор: Станислав
(Автор: Станислав - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    11
    Моето Име
    Яхтите на Стоилов са до пътищата на Милков.
  • 12
    10
    Искам да видя
    Искам да видя архитектите и творците на Русенски Кей как от 15 юли до 30 август от отмарят всеки ден на кея от 10:00 сутринта до 22:30 вечерта.Там да стоят на сянка и да пият студена вода от чешмите.Температура от 43/47° С до 53° С според ситуацията и температурите.Приятно е.Денем пече,вечер отдава бетона обратно.Кеф.И пълно с дървета,даже повече от преди.Стария кмет не го виждам там и областният координатор на сърп и чук- мвр
  • 5
    9
    До Костадин от Рибаря
    Палми? На Кей Русе,а търсим сянката където я имаше? Ти Костадине си евроатлатик и искаш Маями ама няма.На кея сега да се направят свинарници за задоволяване потреблението на Русенски граждани.На другия край,телчарници и по дигата биволарници.В парка на младежта да има пипер,домати и краставици.Казах.Да се направи подход към реката за да може човек да пусне лодка,джет.А тези дето приведоха кея в този вид да им е.а....пут...та майна до един.Без изключение,мутри ли са общинари ли са.Да се разхлестят.
  • -7
    8
    Костадин
    Стария кей си изглеждаше ...стар.Ако искате да си спомните паметниците на Г.Димитров и Ленин изтипосани на най-оживени места в града.Ами замислете се,че света се развива и връщане назад няма.Русе не е Сандрово,че да има кей като селския.Тук акостират кораби и туристи посещават града ни.На конския плажли да ги посрещнем?Кея все още може да се направи така,че да стане по-хубав.50 палми в саксии,като тези по центъра биха били едно добро начало.Просто е...Кмета и общината нямат желание да го направят.В Германия кейовете също са бетонни,и то в туристически ориентирани градове.
  • 25
    7
    😭😭😭😭
    Беше. Русенските дерибеи нали циментираха всичко Затова и остават льохманите недоучени да управляват града
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари