Спират безплатното извозване на строителни отпадъци в Русе

0
Контейнерите ще бъдат премахнати от 12-те точки в града
Контейнерите ще бъдат премахнати от 12-те точки в града Снимка: Община Русе

Контейнерите ще бъдат премахнати от 12-те точки в града

Поради технологична необходимост кампанията за безплатно извозване на отпадъци, генерирани от строителни дейности и ремонти в домовете, ще спре временно в периода 29 април - 6 май.

Контейнерите ще бъдат премахнати от 12-те точки в града, като на 7 май ще те бъдат поставени отново на същите ключови места в отделните райони.

Община Русе призовава гражданите да не изхвърлят строителни отпадъци на гореспоменатите точки през този период, а да ги транспортират на регионалното депо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Бай Маню
    Къде се намира точно това регионално депо?
  • 3
    1
    Спонсор
    Ся; г- Милков; На тъпанарите от РУСЧУКА трябва да се обяснява с ДЪРВО, щото са малоумни с максим ум две гънки в мозъка! За да правят дългове и деца с увредена сперма!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари