Спипаха трима души с наркотици при среднощна проверка в Русе

5
В дома на единия са открити три стръка марихуана
В дома на единия са открити три стръка марихуана

В дома на единия са открити три стръка марихуана

Притежание на наркотици разследват във Второ РУ - Русе.

На 15 януари 2023 г. около 02:05 часа екип от групата за охрана на обществения ред при Второ РУ е забелязал спрял на ул. "Згориград" лек автомобил с марка „Пежо“, в който е имало трима човека.

При последвалата проверка е установен като водач 32-годишен мъж и двама пътници в него – мъж на 31 г. и жена на 25 г. В колата са открити два пакета зелена суха тревна маса с тегло около 30 гр., кутия от цигари със суха тревна маса, електронна везна, гриндер със суха тревна маса, кутийка, в която е имало две хартиени пликчета с бяло кристалоообразно вещество, въздушен пистолет с пълнител и сачми, хладно оръжие, съобщиха от ОД МВР - Русе.

Трите лица са били отведени във Второ РУ, където при извършен личен обиск на мъжа, управлявал превозното средство, са намерени целофанен плик с розово хапче, полиетиленово пликче с бучка бяло вещество, друго полиетиленово пликче с бяло вещество, хартиена свивка с кристално вещество.

Извършено е претърсване и на адреса на мъжа в Русе, където от избено помещение са иззети три стръка зелена суха тревна маса, която при направения полеви наркотест е дала положителна реакция за марихуана.

По случая е образувано досъдебно производство и се разследва от служители на Второ РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    хаха
    Баси изпилените. Какво може да правят 3-ма човека, в спрял автомобил, в тъмна уличка, в 2 през нощта? Едва ли са си спретнали сексуална оргия в пежото :D
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари