Спипаха пиян украински шофьор на булевард "Тутракан"

3
Дрегерът е отчел над 2 промила
Дрегерът е отчел над 2 промила Снимка: БГНЕС

Около 16:30 часа на 6 август служители на "Пътна полиция" са изпратени в гр. Русе, на булевард "Тутракан", в района на кръстовището с ул. "Индустриален парк", за да извършат проверка на 30-годишен мъж, украински гражданин, водач на товарен автомобил - влекач MAN с полуремарке, от който се носела миризма на алкохол.

При извършената проба с техническо средство, полицейският екип е установил, че мъжът е управлявал в нетрезво състояние, като уредът е отчел резултат от над 2 промила.

За случая е информиран дежурен разследващ полицай, който е документирал установеното и е образувал бързо производство за престъпление по чл.343б, ал.1 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    до 5
    По твоята логика и добружанците са нация. Я чети историята, глупако , не разправяй смешки, че 80 % са били украинци. Това в коя директива на Херо го прочете?:) Иначе в ЕС вече гонят храбрите украинци, че и там много зулуми правят. Повече от нашите цигани.
  • -4
    5
    До 4 циганин
    Тази "нация" те е освободила от осмнските поробители, тъпако! 80% от армията през 1877-1878 е била съставена от храбри украински войни и само 10 % от пияни азиятски сатрапи! Ама като сте слабоумни тролове от къде да знаете тези неща!
  • 3
    4
    българин
    Още по времето на соца тази "нация" беше с неуравновесено поведение.
  • 4
    3
    0003
    БРАВО,сега е време и да започнат да им репатрират автомобилите, защото спират нагло, където им падне.
  • 8
    2
    ...
    В АРЕСТА НА СЕКУНДАТА ОТРЕПКИ !!! Значи нашите момчета им ебавате майките за изпушена саска преди 3 дни , дела, арести, производства а тази мръсна гад с голям камион ей така ще мине. Долнопробна държава. Тази СВИНЯ умирисаната ще се натряска още утре , без значение дали сте му взели книжката или не.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари