Спипаха дрогирани и пияни шофьори в Русенско

3
По случаите са започнати бързи производства
По случаите са започнати бързи производства Снимка: МВР / архив

По случаите са започнати бързи производства

На 19 май около 01:50 часа в гр. Сеново екип на РУ – Ветово е извършил проверка на лек автомобил марка "Ауди А3", управляван от 46-годишен и при направена проба с техническо средство, уредът е отчел над 1.2 промила. Констатираното е документирано от униформените, издаден е талон за изследване и шофьорът е дал кръвна проба, като анализът ѝ е показал 1.60 на хиляда. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343б, ал.1 от НК.

На 19 май около 10:20 часа на път I-5 / Русе - Велико Търново, в района на километър 13, автонаряд на РУ-Две могили е спрял за проверка товарен автомобил с марка "Форд Транзит", управляван от 40-годишен. При последвала проба с техническо средство за употреба на алкохол, уредът е отчел отрицателен резултат, но при проверката за употреба на наркотични вещества, също с техническо средство, е получена положителна реакция за бензодиазепини. На водача е съставен акт и му е издаден талон, след което е съпроводен до болницата, където е дал кръвна проба.

Материалите по случая са предадени на разследващ полицай и е образувано бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Данчо
    Дори в момента на кръговото до ОДМВР някакъв мощен автомобил със раздиращ нощната тишина ауспух обикаля на пълна газ! Наистина ли полицията не може да се справи с такива нарушители? Та това е на метри от полицията!
  • 2
    1
    Анонимен алкохолик
    Требва по селата,пие се яко и се шофира
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари