Специализирана полицейска операция в Русе

6
Спецакция по линия трафик на хора е проведена от ОДМВР - Русе
Спецакция по линия трафик на хора е проведена от ОДМВР - Русе Снимка: БГНЕС / Архив

Повдигнато е обвинение на 28-годишен русенец и е задържан за 72 часа от прокуратурата

Специализирана полицейска операция по линия трафик на хора е проведена от ОДМВР - Русе, под надзора на Районна прокуратура - Русе. Действията са осъществени от служители на секторите "Противодействие на криминалната престъпност", "Специални тактически действия" и "Разследване" при областната дирекция на МВР в Русе.

В хода на акцията в нощта на 19 февруари около 22:00 часа в гр. Русе е задържан мъж на 28 години, който е извършвал набиране на момичета, основно от региона, с цел сексуална експлоатация.

При последвалите действия по разследването са извършени претърсване и изземване в обитавано от 28-годишния жилище в Русе, в стопанисваното от него заведение, намиращо се в централната част на гр. Русе, както и в управлявани от него автомобили. Намерени и иззети са компютърни конфигурации, мобилни комуникатори, документи, имащи отношение към осъществяваната престъпна дейност, наркотични вещества, 47 бойни патрона, както и голяма парична сума в лева и различни други валути.

По случая се води досъдебно производство за престъпление по чл. 159а, ал. 1 от НК. С постановление на наблюдаващ прокурор при Районната прокуратура в Русе мъжът е привлечен в качеството му на обвиняем и е задържан за срок до 72 часа.

Работата по изясняването на престъпната дейност продължава под надзора на прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    Рейназ Педерас
    Арестували са бившия съдържател на барчето "Лондон" срещу Кооперативния пазар и сегашен съдържател на дупката "Плейбой" срещу бившето кино "Москва". Ето му трите имена и ЕГН-то му Рейназ Стефанов Радославов ЕГН 9505025304. Това му е Фейсбука https://www.facebook.com/klienti.bg
  • -3
    6
    До питащият само
    Как къде ве бричет… пак при майка ти! Ако е заета с некой друг- при сестра ти ше одиме да онождаме! Както до сега! Слабо, ама тънкана!
  • 2
    5
    Mama SAN
    Как къде? На посломието, в покрайнините на Низкофо. Там има една, общата я знаеха бифшите и колешкики. Еко пача е. Мирише на пустинна розка.
  • -3
    4
    Питам само
    И сега къде да ходим да онождаме?
  • 25
    3
    Иванова
    Има нужда от сериозно затягане на контролът от страна на МВР, прокуратурата! Престъпност във всякакви измерения се шири повсеместно! Като гледам данните за значима обвързаност на част от магистратите с контингента обаче ... Престъпниците си имат държава вече.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари