Служители на фирма отрязаха дръвчета, защото пречили на билборд в София

0
Кметът на софийската община Слатина търси свидетели на екопрестъплението
Кметът на софийската община Слатина търси свидетели на екопрестъплението Снимка: Фейсбук

Кметът на софийската община Слатина търси свидетели на екопрестъплението

Кметът на софийската община Слатина Георги Илиев сподели пост във "Фейсбук", в който жител на квартала - Калин Якимов, разказва как снощи са отсечени две млади дръвчета пред зала "Универсиада", защото пречели на рекламния билборд на фирма.

"Действието от снимките се случва снощи в Гео Милев. Калин Якимов разказва:

“Идват двама служители на JCDecaux към 23:00 ч. и отрязват короните на две от дръвчетата, засадени пред зала "Универсиада" и на самия булевард "Шипченски проход" 23 от Общината ни. Дръвчетата са едва на година-две и тъкмо оформят короната си. Причина да бъдат отразяни е, защото пречели на билборд.

Кметът Георги Илиев моли постът му във Фейсбук да бъде споделян, за да се намерят и други свидетели на престъплението. Оставил е и телефонния си номер.

На фейсбук страницата на фирмата за системи за реклама на автобусни спирки, билбордове, системи за обществени велосипеди под наем и улично обзавеждане заваляха въпроси от гневни граждани:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Зелен
    Ами свалете им "короните" от вратовете на такива УБИЙЦИ?
  • 4
    1
    Глоба
    по 5000 на дръвче и сваляне на рекламата!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари