Слави Трифонов: Значи Тото е мръсник, а Никола Минчев е веселяк

3
Вежди Рашидов вече не е депутат... Защо Никола Минчев и Росица Кирова все още са?
Вежди Рашидов вече не е депутат... Защо Никола Минчев и Росица Кирова все още са? Снимка: Facebook

Вежди Рашидов вече не е депутат... Защо Никола Минчев и Росица Кирова все още са?

Значи са съгласни с това, което говори Вежди Рашидов, забавно им е и дори смешно, написа Слави Трифонов в социалната мрежа.

Вежди Рашидов вече не е депутат. И така е правилно. Защото, когато си народен представител трябва да внимаваш какво говориш и как се държиш, защото представляваш хората, които са те избрали и носиш морална отговорност за това. Морал бе, морал. Едно състояние, твърде чуждо на една не малка част от нашите народни представители. И като говорим за морал, и фактът, че Вежди Рашидов вече не е депутат, Никола Минчев и Росица Кирова защо все още са? Те седят и се хилят одобрително, на това, което говори Вежди Рашидов. Значи са съгласни, забавно им е и дори смешно. Тогава защо още не са си подали оставката?

Значи Тото, който слуша как Тити Папазов говори за това как е обръснал главата на едно момиче, Тото дори го извика прокуратурата на разпит и публичното пространство го смачка, защото слуша глупостите на Тити Папазов и се смее. А Никола Минчев и Росица Кирова може да слушат и да се смеят на глупостите на Вежди Рашидов, но за тях няма проблем. Тото е мръсник, а Никола Минчев е веселяк. Защо единия трябва да бъде смачкан, а за другия няма проблем?

Този двоен стандарт е отвратителен и единственият смисъл да пиша всичко това е, защото съм сигурен, че има много хора, които правят разликата между лъжата и истината, между лицемерието и истината, между популизма и истината. Всъщност знам, че има много такива хора.

Слави Трифонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Русенец
    НС да напуснат и Никола Минчев, Росица еди коя си. Ах, да! И Бойко Борисов дето нарече Цвета Караянчева еди как си.
  • 1
    4
    Мнение
    Гледайте записа внимателно!!! Никой не е застрахован от това в ход на частен разговор да чуе нещо втрещяващо от събеседника си и да реагира неподходящо ,докато осъзнава какво е чул и изръсил събеседника му. Самото изражение на Минчев след това показава всичко друго, но не и усмивка.
  • 4
    3
    До 2
    Злати с бензинопила от Нагаждане,по добре ли говори и се държи от Минчев?Аз лично,нямам проблем да разбера, какво иска да каже Минчев!
  • 3
    2
    Русенец
    Ами да го напусне. И без това две думи на кръст не може да каже като хората, а уж бил завършил право.
  • 1
    1
    плюс-минус
    Смеещият се Никола Минчев да напусне НС.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари