Слави Трифонов: Записът, който пусна Радостин Василев, показва гнилата му същност!

27
Предполагам, че повечето от вас са отвратени от това, което виждат и чуват. И аз така, коментира лидерът на ИТН
Предполагам, че повечето от вас са отвратени от това, което виждат и чуват. И аз така, коментира лидерът на ИТН Снимка: 7/8 TV

Предполагам, че повечето от вас са отвратени от това, което виждат и чуват. И аз така, коментира лидерът на ИТН

Този запис, който пусна сутринта Радостин Василев, показва цялата гнила същност - и неговата, и на хората които е записал.

Предполагам, че повечето от вас са отвратени от това, което виждат и чуват. И аз така.

Сега изрази като “Аз нали ви казах” ще са верни, но с нищо няма да помогнат. Цял живот работя с емоции, а трябва да съм практичен. Иначе няма успех. Във всяка работа е така.

Щастието не е цел, а следствие. Трябва да направиш нещо, за да си щастлив. И в тази ситуация е така, трябва да се постъпва практично, а не емоционално. Тоест, нужна е експертиза на хора, които разбират, а не хора които искат власт, слава и пари, но всъщност нямат грам морал.

Слави Трифонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    6
    Античалгар
    Другште гнили, а ти свеж, така ли? Колко си смешен и жалък депесарски ибрик!LABKB
  • 5
    5
    Идиота от Банкя
    Дългия Малоумник дупелизеца на Доган и ДПС разбира се че и той е статуквото, затова когато излизат истини и падат маските, когато излиза истината за българските политици вие на умряло, не му харесва истината, няма да могат да изпера Тулупа от Банкя
  • 0
    4
    Borislav Borisov
    Abe skav4o da vsi4ki v politikata ste prognili i prodajni e kvo kato e pysnal zapisa dobre e tva pokazva 4e vsi4ki polititsi sa prodajni i se komandvat ot amerikanskoto posolstvo
  • 10
    3
    Професор
    Ей дългия всезнайко да не забравяме кой вкара Руди Гела в политиката и на кого беше министър!Точно ти не говори за морал ,че ти го нямаш.
  • 9
    2
    Славчо
    Ти само за морал говориш,пък го нямаш
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари