Слънчев и топъл петък

0
Времето днес ще бъде слънчево и по-топло
Времето днес ще бъде слънчево и по-топло

Времето днес ще бъде слънчево и по-топло

След обяд главно в планинските райони ще се развива купеста облачност и на отделни места ще превали и прегърми. Ще духа слаб северен вятър.

Максималните температури ще са между 16° и 21°, в София – около 16 градуса, в Русе – около 20 градуса, според прогнозата на НИМХ.

В планините ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на места ще превали и прегърми. Над 2000 m ще превали сняг. Ще духа до умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще бъде около 9°, на 2000 m – около 3°.

Слънце ще грее и край морето. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са 16°-19°. Температурата на морската вода е 14°-15°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

През почивните дни вятърът ще е слаб до умерен, отначало от изток-югоизток, после - от изток-североизток. Температурите слабо ще се повишат. В събота над Западна България, по-късно и над Централна, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми; над Източна ще има разкъсана висока облачност. В неделя повече облачност ще има преди обяд над източната половина от страната, на места с краткотрайни валежи; над западната ще бъде предимно слънчево.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари