„СкандаУ“ пускат новата си песен „Дявол от рая“

0
„Дявол от рая“ е мелодично, с ускорено темпо парче, което показва утвърденото дуо в най-добрата им светлина
„Дявол от рая“ е мелодично, с ускорено темпо парче, което показва утвърденото дуо в най-добрата им светлина Снимка: „СкандаУ“ / Facebook

„Дявол от рая“ е мелодично, с ускорено темпо парче, което показва утвърденото дуо в най-добрата им светлина

Тото и Лъчо от „СкандаУ“ пускат днес новата си песен „Дявол от рая“. Написана и от двамата, песента е в типичния за дуета бийт, а мелодията и текстът предизвикват асоциации за лятно приключение и летен флирт, съобщават от екипа.

Дявол от рая“ е мелодично, с ускорено темпо парче, което показва утвърденото дуо в най-добрата им светлина – готови да изследват дебрите на любовните взаимоотношения и любовните обрати, да показват готовността си да се впуснат в любовно обвързване, да изложат чувствата, желанията и надеждите си“, разказват от „СкандаУ“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    чичомиткобрат
    Глупави сатанисти, цалко, че глувате деца слушат подобна помия.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари