Сияна и Светльо ще се борят за спасение в „Един за друг“

0
Те не успяха да спечелят нито едно от двете индивидуални предизвикателства и останаха последни във временното класиране
Те не успяха да спечелят нито едно от двете индивидуални предизвикателства и останаха последни във временното класиране Снимка: Един за друг / Facebook

Те не успяха да спечелят нито едно от двете индивидуални предизвикателства и останаха последни във временното класиране

Брокерът Светослав и съпругата му Сияна ще се борят за своето спасение в предстоящото изпитание за двойки в “Един за друг” утре вечер. Те не успяха да спечелят нито едно от двете индивидуални предизвикателства и останаха последни във временното класиране. Инфлуенсърката София и нейната половинка Тихомир продължиха впечатляващото си представяне и оглавиха седмичната таблица с бюджет от 8021 лв.

Финалната индивидуална игра за жените изискваше бърза мисъл, добри математически умения и стабилен вестибуларен апарат. Своето завръщане в най-позитивно риалити направи легендарната кола “Центрофуга”. Дамите трябваше да се качат в антигравитационното возило и да решават сложни задачи, чиито отговори се оказаха ключови в решаването на персоналните уравнения във втората част от изпитанието. Най-впечатляващи умения с цифрите показа забавната перничанка Михаела, която се справи с втората част на предизвикателството за точно 45 секунди.

Последни в играта и седмичното разпределение останаха лидерите в генералното класиране Светослав и Сияна, за които това беше втори пореден неуспех. Те ще трябва да преследват задължителна победа в отборната надпревара утре, за да избегнат своята първа среща с телевизора.

Утре в любовно риалити номер едно предстои поредното екстремно преживяване за двойките, а една от тях ще напусне Вилата на любовта завинаги.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари