Синът на шефа на "Роснефт" е починал

1
35-годишният Иван Сечин си е отишъл на 5 февруари
35-годишният Иван Сечин си е отишъл на 5 февруари

35-годишният Иван Сечин си е отишъл на 5 февруари

35-годишният Иван Сечин - син на главния изпълнителен директор на "Роснефт" Игор Сечин, е починал, съобщи The Moscow Times, предаде вестник "Сега".

Това е станало още на 5 февруари.

Според близкия до Федералната служба за сигурност канал ВЧК-ОГПУ Иван Сечин е починал от кръвен съсирек във вилно селище в Красногорск, докато е чакал лекарите. Около 4 часа сутринта започнал да се оплаква, че се задушава, след което загубил съзнание. Той имал проблем с бъбреците. Повиканите медици се забавили заради силен снеговалеж. Баща му се опитал да осуети разследването на смъртта.

Иван Сечин живееше в Москва на "Шведский тупик", сграда 3 - адресът е споменат в разследване на Bloomberg като "къща за сътрудници на президента Путин". Той заемаше ръководна длъжност в "Роснефт". През януари 2015 г. е бил награден с медал на Ордена за заслуги към Отечеството II степен от президента. Призът е "за големия му принос в развитието на горивно-енергийния комплекс и дългогодишната му съвестна работа". Преди това е работил и в "Газпромбанк".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    9
    Qni
    не от иван сечин фотка е
  • -1
    8
    доц. Атанас Мангъров
    "Най-ваксинираните държави, са с най-висока смъртност след това." ... https://www.youtube.com/watch?v=41yl2eD4oLo
  • -2
    7
    ********************************************
    Сега СЗО казва, че не е наложила нищо на никого и никъде по време на ковид - нито локдауни, нито задължителни маски, нито задължителни ваксини. Потресаващо! Всичко това се случи пред очите ни и те имат наглостта да го отричат! Започват да си прехвърлят отговорност: СЗО - на правителствата; правителствата - на компаниите! ... https://t.me/chistokravnite/82669
  • 3
    6
    психиатър
    Пишете повече моля, забавям си темпа на писане на дисертацията!
  • -2
    5
    До 3 и 4:
    Досега само ядяхте ГМО-то, сега вече сте си го наболи по вените, нали Урсула ви заповяда. Дано да издаяните повечко от Ваня Сечин. А дано, ама надали! Тик так, тик-так!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари