Ще отслужат молебен за здравето на Патриарх Неофит

0
Духовниците призоваха вярващите да се молят за здравето на Патриарха
Духовниците призоваха вярващите да се молят за здравето на Патриарха Снимка: Българска патриаршия / архив

Все още не е ясно какво е здравословното му състояние

Все още няма яснота за състоянието на Патриарх Неофит. В сряда Светият Синод на Българската православна църква съобщи, че той е приет във Военномедицинската академия.

Информацията за неговото здравословно състояние е много строго пазена в тайна. Единственото, което се съобщава, е, че той е настанен в болница заради белодробно заболяване. По информация на източници на NOVA Патриархът е във ВМА от поне две седмици. Духовниците призоваха вярващите да се молят за здравето на Патриарха.

В 9:15 часа ще бъде отслужен молебен за здравето на Неофит в академичния параклис на Богословския факултет на Софийския университет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари