Щангист погълна десетки монети, за да си набави цинк

2
Мъжът е приет в болница, не можел да яде нищо почти месец
Мъжът е приет в болница, не можел да яде нищо почти месец Видео: NOVA

Мъжът е приет в болница, не можел да яде нищо почти месец

Индийски бодибилдър и щангист умишлено погълнал 39 монети и 37 магнита, защото това щяло му помогне за успехи в спорта, предава NOVA. 26-годишният мъж е приет в спешното отделение на болница в Делхи с оплаквания от повръщане и болки в корема, които са продължили повече от 20 дни.

Пациентът не можел да яде нищо. Според близки на културиста той се почувствал зле, тъй като от няколко седмици гълтал монети и магнити. Лекарите му направили рентген и се уверили, че в коремната му кухина има десетки чужди тела. Мъжът претърпял спешна операция, по време на която станало ясно, че магнити и монети са попаднали в две различни извивки в тънките му черва. Магнитите се слепили и така наранили червата. В стомаха на културиста са открити и голям брой метални предмети. Лекарите са извадили общо 39 монети и 37 магнита от корема на пациента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари