Шестима българи ще участват на световното по паркур в София

0
Състезанието ще се проведе от 8 до 10 декември пред "Арена София"
Състезанието ще се проведе от 8 до 10 декември пред "Арена София"

Състезанието ще се проведе от 8 до 10 декември пред "Арена София"

Шестима състезатели ще представят България на световната купа по паркур. Надпреварата в българската столица ще се проведе от 8 до 10 септември пред "Арена София".

При мъжете ще участват Руслан Пешев, Мартин Димитров, Йоан Досев, Петър Петров и Цветелин Пачев, а при жените е заявена Ксения Момчилова, съобщи БТА.

В програмата на състезанието са включени две дисциплини - скорост и свободен стил. Пешев ще участва и в двете направления, Досев и Димитров ще спорят за отличията в свободния стил, а Пачев, Петров и Момчилова на скорост.

Официалните тренировки са на 8 септември, квалификациите са насрочени на 9-и, а полуфиналите и финалите ще бъдат на 10 септември.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари