Семейство Райкови с 6 деца: Не мисля, че имаме голямо семейство

3
Орлин и Цвети споделят, че биха се радвали и на седмо
Орлин и Цвети споделят, че биха се радвали и на седмо Видео: Actualno.com

Орлин и Цвети споделят, че биха се радвали и на седмо

Орлин е роден в Русе, а Цвети е от София. Те са семейни от 23 години и имат шест деца - Боряна на 22 г., Мартин на 18 г., Андрей на 16 г., Крум на 13 г., Стефан на 7 г. и Данаил на 3 г.

Орлин е завършил Техническия университет в София и работи като софтуерен инженер. Цвети е икономист по образование и е избрала основно да се грижи за децата и дома, но когато има възможност, с удоволствие прави преводи от английски език и по този начин също допринася към семейния бюджет, пише Actualno.com

"Историята ни не започна внезапно, а по-скоро се развиваше стъпка по стъпка. Опознавахме се, защото имахме общи приятели, общи интереси, общи ценности. Участвахме в различни проекти и занимания, които ни дадоха възможност да се поопознаем и лека-полека аз започнах да осъзнавам моята страна от историята, че Цвети е човек, който не само ценя и уважавам, но и започвам да харесвам много повече и искам да се посветя да я обичам за цял живот.", споделя Орлин.

Само 4% от семействата в България имат три или повече деца. Райкови са едни от тях и дори споделят, че биха се радвали и на седмо.

"Аз и днес не мисля, че имаме голямо семейство на фона на това, което знаем от нашите баби и дядовци и от историята на други личности, които харесваме и уважаваме като пример. Шест деца не е много.", категоричен е бащата.

"След третия нашия план беше приключил. Всяко следващо дете беше изненада, но всички сме ги приемали с радост.", добавя още Цвети.

Гледането не 6 деца Цвети и Орлин не асоциират с трудност, а напротив: "Опитваме да се стремим към скромен начин на живот и да бъдем отговорни към средствата, с които разполагаме."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари