Село Първомайци потъна в скръб!

73
22-годишна майка загина на пътя в неделя, детето ѝ е ранено
22-годишна майка загина на пътя в неделя, детето ѝ е ранено Видео: NOVA

22-годишна майка загина на пътя в неделя, детето ѝ е ранено

Катастрофа с една жертва и петима ранени потресе село Първомайци. Инцидентът стана в неделя на пътя София-Варна.

Дъщеря на свещеник от Първомайци е поредната жертва на войната по пътищата

Семейството на свещеник пътува с две коли към Троянския балкан. Румънски гражданин с лекия си автомобил навлиза в насрещното платно, удря първо колата на свещеника, а после челно се забива в автомобила, който шофира дъщеря му. Тя е загинала на място. Малкото ѝ дете е ранено. Предполага се, че румънецът е заспал зад волана.

Един млад човек, днес ще бъде изпратен. Едно много усмихнато, лъчезарно момиче. Болка е за всички ни. Всички млади хора са се затворили и плачат”, каза кметът на Първомайци пред NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 27
    1
    еей
    румънците и турските тираджии са най- опасните по нашите пътища, докато не започнат санкциите срещу тях... тази глупост ще провължава
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари