Село Борисово потъна в мрак

1
Повече от два часа в селото няма ток
Повече от два часа в селото няма ток

Повече от два часа в селото няма ток

Село Борисово тъне в мрак повече от два часа.

Жителите на русенското село са останали без ток малко преди 17:00 часа тази вечер. Хората споделят, че преди аварията в селото не е имало нито силен вятър, нито гръмотевици, каквито са обичайните причини за спиране внезапно на тока.

От Енерго Про са лаконични, че работят по отстраняване на повреда, като не уточняват къде е тя.

Малко след 20:00 часа електрозахранването бе възстановено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Ей селяни
    Съберете пре енергото две,три села.Стига сте пърдяли от боба,умирисахте се.Елате в Русе,елате и протестирайте.Даже и не хленчите Нали имате газ и газени лампи в 21 век. Лошо ли е?
  • -2
    4
    До 1-ви
    Нали знаеш.кога селяните са ербап? В хоремака,до бъчвата,на масата,механата или пред жените си.Някой ядат бой от жените и бягат да претакат зелето.Там е укритието с буркан вино.Пипнат ли ги в районното,кръговото пред Русенски Районен Съд,край.Всички са издадени,предадени и казва каквото юу наредят и подписва На черното вика бяло.Примери дал бог във позицията на времето.Не могат да се хванат да протестират за това че готвят една чорба на 179 волта два часа.В Русе става за 45 мин.при 220 волта променлив ток.Куцат им тиквите.
  • 9
    3
    Алоууу, Енергото ли Е!???
    Енерго-про в Кошов вече цял месец се мъчат да докарат отнякъде ток - играят на: тука има, тука нема, къде е ... тока!? Не, че го е имало тока изобщо у селото - изгрее Слънце ще светне, духне Вятър ще изгасне!
  • 10
    2
    до 1
    Я се сети имаш ли договор с енергото?!? Съгласно Наредба 3 консуматорите в село Борисово са от 3-та категория, а там чл. 46. гласи Потребителите от трета категория се електроснабдяват от един източник на захранване при условие, че прекъсването на електроснабдяването, необходимо за ремонт или подмяна на повреден елемент от системата на електроснабдяване, не надвишава 24 часа.
  • 13
    1
    впп
    в една бяла държава щяха да им покъсат задника от дела, ама в Бг им минават номерата!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари