Сатовча потъна в траур!

86
Погребват Илия в абитуриентския му костюм
Погребват Илия в абитуриентския му костюм

Погребват Илия в абитуриентския му костюм

Новината за загиналият край Сатовча млад мъж Илия Терзиев потресе целият регион.

Цялото село Сатовча и района е потресено. Очаква се да бъде обявен траур заради нелепата смърт на абитуриента.

По информация на Топ Преса Илия е възпитаник на ПЛТГ „Никола Вапцаров“, град Банско.

Всички сме в шок. Трагедията е голяма. Как ще го понесем, че момчето ще бъде погребано в абитуриентския си костюм…“, изплака пред медията близък до семейството от Сатовча.

Припомняме, че младежът е бил на купон снощи, прибрал се в къщи около 2 часа, закарали го приятели в Сатовча, но еуфоричен запалил колата на баща си с намерение да се върне, но .. станало най-лошото.

Малко преди 11:30 часа на телефон 112 е получен сигнал за автомобил паднал в дерето на разклона за с. Кочан. Момчето е загинало на място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    7
    хахах
    Кандидат за награда Дарвин за 2022.
  • -5
    6
    Искрена
    Карат като изстребители разни младоци.Около абитуриентските балове да го е страх и на тротоара човек, че току-виж връхлетял някой с такава скорост и гърмяща музика. КАТ, МВР- ни чули, ни видели. Жалко за загиналото момче и горките му родители, но : КАКВОТО ТЪРСИЛ, НАМЕРИЛ ГО.
  • 4
    5
    Ива
    Бог да го прости! Момчето явно е било по-буйно, но това не означава, че е било лошо! Нека има светлина по пътя му! А относно злобните коментари, всичко се връща, хора! Бъдете по-добри и по-милостиви! Няма безгрешни!
  • 2
    4
    Хм
    Добре, че само себе си е затрил.
  • 2
    3
    asd
    натурален подбор. простите измират.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари