САЩ: Израел "не е отговорен" за експлозията в болницата в Газа

1
Бойците все още разследват какво се е случило
Бойците все още разследват какво се е случило Снимка: БГНЕС

Бойците все още разследват какво се е случило

Според оценки на правителството на САЩ Израел "не е отговорен" за експлозията в болницата в Газа във вторник, предаде Си Ен Ен, като се позова на американския Съвет за национална сигурност.

Говорителката на съвета Адриен Уотсън каза, че оценката се основава на наличната информация, включително "разузнавателна информация, ракетна активност, както и кадри и снимки на случилото се от отворени източници".

"Въпреки че продължаваме да събираме информация, настоящата ни оценка, основаваща се на анализ на изображения от въздуха, прехваната информация и информация от отворени източници, е че Израел не е отговорен за експлозията в болницата в Газа", се казва в изявление на Уотсън от вчера.

"Разузнавателната информация сочи, че някои палестински бойци в ивицата Газа смятат, че експлозията вероятно е била причинена от отклонена от курса си ракета или от изстрелване на ракета, извършено от "Ислямски джихад". Бойците все още разследват какво се е случило", каза още говорителката в друго свое изявление вчера, отбелязва БТА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    До втори
    Много правилно е написано - стрелят и избиват деца, старци, жени, независимо дали е болници, родилни домове, детски градини, магазини. Дали е Путлер, Хамас, ИДИЛ, Хитлер или друго, все е едно - ТЕРОРИЗЪМ и то варварски.
  • 6
    4
    123
    Къде е Палестина къде е сащ ? И сащ защо се обаждат, като черна станция като нито им вярва някой нито ги пита някой ? 100% признак за поредната измама.
  • 8
    3
    ДА БЕ ДА....
    ПЪРВО ТАКИВА БОМБИ С ТАКАВА МОЩ ИМАТ САМО САЩ И ЕВРЕИТЕ,ХИЧ ДА НЕ СЕ ПРАВЯТ НА КУКУ,А СВЕТЪТ НЕ Е ТОЛКОВА ГЛУПАВ ДА ИМ ПОВЯРВЯ,ПЛЮС ТОВА ИЗПОЛЗВАТ ЗАБРАНЕНИ ХИМИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ,КРАДЦИ НА ЗЕМИ И ЖИВОТИ.
  • 7
    2
    до Ванката
    Искаш да кажеш като украинците...те се крият в градовете и ползват хората си за щит.
  • -2
    1
    Ванка с танка
    Тези като ватенките стрелят по своите, дебили арабски
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари