Съседи издадоха мъж и жена, употребяващи наркотици в квартал "Родина"

2
Полицаите са открили 5 грама канабис в двете лица
Полицаите са открили 5 грама канабис в двете лица

Полицаите са открили 5 грама канабис в двете лица

На 09.11.2022 г. във Второ РУ - Русе е постъпил сигнал за лица, употребяващи наркотични вещества в задблоково пространство в квартал "Родина 1" в град Русе. Мястото е посетено от полицейски екип, където установяват девойка на 24 години и 30 годишен младеж и двамата с местоживеене в Русе.

При извършената проверка в държане на последния е установено наркотично вещество - канабис с приблизителна маса 5 грама, изследвано с полеви наркотест същото е дало положителен резултат за наличие на канабис. По случая е образувано бързо производство за извършено престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -10
    12
    хаха
    Марш в рашистан доносници долни! При путлер тревица няма!
  • 15
    11
    LOL
    Виждам коментиращи почнали с парцуцата от сутринта. Алкохола не прощава, за разлика от тревицата. Вижда се кое как е черно на бяло - най-долната пропаднала утайка на обществото са алкохолиците работещи основно на държавна хранилка. От другата страна пък са най-добре заплатените - IT специалистите, основно млади хора пушещи тревица. Бай Ганьо алкохолика не може да преживее щастието на околните и за това е готов да доносничи за младежите, но иначе като види мангалите да бият някой се скрива в миша дупка.
  • 1
    10
    ЗАКРИВАЙ
    Колко ясно се вижда кои са комунистическите доносници...момче и момиче бе хора - нито са повредили нечия собственост, нито са наранили някого, нито са обидили някого. А тоя мислителя "че малко тревица не пречи на никого сме на това положение" направо е счупил тъпомера :D За това ли най-развитите държави в света са легализирали въпросната субстанция бе?! Даже Германия допреди няколко дни обявиха, че легализират за всякаква употреба. Ах тези пропаднали германци, американци, канадци, нидерландци и т.н. Все пропаднали нации според оня 5тия коментиращ - абсолютно неадекватен дебил който ясно показва защо сме всъщност на това положение :) Ако видело детето щяло и то да почне...хахаха да ти имам логиката :D
  • -4
    9
    Георги
    Едно време заради такива доносници хора са ходели по затворите. Не мога да си представя по-жалки същества от тези "съседи".
  • 5
    8
    fafaaf
    те наркоманите хем искат да се друсат , хем и на нас да ни харесва . ей наркомани , вие сте психично болни балъци, ЗАКАЧЕНИ . Като спре дрогата ,ко ши прайм правят ви нарочно такива,за да сте на дъното, друг да е на върха ,ама нале кат ти стане яко от дрогата и си мислиш,че си разгадал Вселената ..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари