Съсед събори оградата на комшията си, жена му полива дръвчетата с киселина

0
Съсед събори оградата на комшията си, жена му полива дръвчетата с киселина

Преди 2 дена съсед събори оградата и входа на комшията си посред бял ден в местност Прибоя района на Аспарухово, пише novavarna.net. От изданието са се свързали с пострадалия собственик Павел Пенев за повече информация:

Какво ще споделите по повод случилото се?

Павел Пенев: Отсъствахме аз и съпругата ми 2 дни от имота, съответно нашият съсед бивш военен се е възползвал и започнал да събаря с машина първо вътрешната ограда, която разделя нашите два имота. След това вече в територията на двора ни е изкъртил голям прорез във външната ни ограда откъм улицата за да си присвои и направи свой допълнителен вход.

Каква беше вашата реакция и какво предприехте?

Павел Пенев: Подадохме сигнал на 112 като ни свързаха с 4-то Райнно Мвр в кв.Аспарахуво. Казаха ни, да се отнесем към Община Аспарухово за тези проблеми в първия работен ден от седмицата. След което наблегнахме на факта, че зее дупка отвор откъм улицата и сме силно притеснени дали вече някой не е нахлул в имота ни с цел грабеж или нападение.

Потвърдиха ни, че ще дойде екип от служители на МВР. След направената проверка създадоха досъдебно производство и работят по случая. Изключително се надяваме цялото семейство адекватно органите на реда да разрешат проблема и най-накрая виновният да си получи заслужената мярка.

Силно сме притеснени, тъй като случаят се повтаря за втори път, като предходния се случи преди 1 година. Отново звънене на тел 112 разследване изпращане в прокуратурата и следите се губят.

Междувременно приключи и съдебно решение на варненски районен съд в наша ползва, за оградата която събори съседа ни но, въпреки всичко последния прояви нахалство да срути оградата отново и влезе с взлом в нашия имот. Също така и за десерт жена му полива с киселина дръвчетата, които и пречат, както наши така и на съседи.

Питам се какво става в тази държава, след като самоцелно и нахално всеки който си поиска може да събаря имота ти, да си влиза по което си време иска в чужда частна собственост, да те заплашва. Не може всеки път да водя ново дело и да чакам по 1 година решението на съда, времето си отминава, а аз и семейството ми не можем да спим и живеем спокойно.

Източник: Petel.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари