Съпругът на починалата родилка прибра детето си от УМБАЛ "Канев"

22
Познати и непознати изразиха съпричастност към болката на семейството
Познати и непознати изразиха съпричастност към болката на семейството Видео: NOVA

Познати и непознати изразиха съпричастност към болката на семейството

Изписаха бебето на починалата родилка в Русе. Да посрещнат малкия Белослав се събраха както близки и приятели, така и много непознати хора, дошли да подкрепят семейството, предава Русе Медиа.

След смъртта на 29-годишната Ивелина Маринова за бебето ще се грижат баща му Мартин и цялото семейство. Близките споделиха, че още преди раждането майката е подготвила всичко за детето и засега няма нужда от средства или дарения. Познати и непознати изразиха съпричастност към болката на семейството на Ивелина и настояха да няма повече подобни трагедии.

Тук сме за подкрепа на семейството и се надяваме отговорните лица да получат заслуженото си, т.е.да има надявам се присъда за тези, които са позволили това нещо да се случи“, сподели Светослав Трифонов.

Ние идваме за подкрепа и най-после нещо да се промени в тази държава за лекарите и въобще за медицинския персонал, който не си върши добре работата“, каза Рени Неофитова.

Болката на семейството и близките приятели остава огромна. „Тя беше уникална майка, може да видите и голямото ѝ дете, държанието му, толкова много се е грижила за него, толкова беше привързана към нея, страхотна майка беше, страхотна майка“, сподели Елица Димитрова. Тя бе категорична, че не би родила в България второто си дете, защото прави сравнение с чужбина, където е родила. И настоява да се сложи край на практиката лекарите да работят и в държавна болница, и на частно.

За свекъра на Ивелина - Георги Георгиев, все още няма отговор на много въпроси, свързани със случилото се в болницата и начина на работа в лечебното заведение. Новият член на семейството не може да запълни празнината от загубата.

„Утеха единствено, пак няма да е утеха, но единствено, ако видя, че някой е влязъл в затвора и си е получил заслуженото, поне малко от малко някакво удовлетворение ще има“, каза той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    19
    Поля
    Разкарайте ги,щом са цигани,дръжте на българите,стига с тези турци и цигани,важни са само българите!!
  • -1
    18
    Отвратен
    Българите са най- простите и завистливи говеда! Как може да има расизъм и цинизъм при безхаберна медицинска грешка ?! Нещастници! Заслужено сте на последно място . Най- прости завистливи сте!
  • 1
    17
    Един от многото
    Циганите на САПУН! Мрете, сган проклета!
  • -1
    16
    жалко
    колко прост народ има, боже... слез си прибери вересиите! Много ми е интересно, ако на нялой от вас "многознайковци" ви се случи такова нещо пак ли ще сте толкова отворени!? а!?
  • 2
    15
    Romina
    Хайде стига,в целия свят умират родилки,и все лекарите ви виновни!Явно е просто циганче,и не умее да се контролира!Не знае,неграмотно!Лош измет!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари