Самолетът на Доналд Тръмп катастрофира във Флорида

0
Частният Боинг 757 у дари друг самолет, докато рулира на международното летище Уест Палм Бийч
Частният Боинг 757 у дари друг самолет, докато рулира на международното летище Уест Палм Бийч Снимка: Доналд Тръмп / Facebook

Частният Боинг 757 у дари друг самолет, докато рулира на международното летище Уест Палм Бийч

Частният Боинг 757 на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп предизвика хаос, след като удари друг корпоративен самолет, докато рулира на международното летище Уест Палм Бийч във Флорида.

Федералната авиационна администрация заяви в изявление, че частен 757 е попаднал в контакт с неподвижен летателен апарат на летището. Изявлението не идентифицира самолета като принадлежащ на Тръмп, но медиите успяха да открият собственика.

Инцидентът е станал в зона на летището, където Федералната авиационна администрация не насочва самолетите. Екипът на Тръмп не отговори на исканията за коментар.

Тръмп закупи своя Boeing 757 за 100 милиона долара през 2010 г. и силно персонализираният самолет включва две частни стаи за гости, три бани, зони за хранене и конференции и обширна система за забавление. Самолетът е произведен през 1991 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари